X
تبلیغات
رایتل

مهارت های تغذیه ای در کودکان - یک

سه‌شنبه 19 آذر 1392

مهارت های تغذیه ای کودکان: 

 

از تولد تا 4 تا 6 ماهگی

تغذیه از نوک پستان، پستان یا بطری، قرار دادن دست روی بطری در حین تغذیه ( 4 - 2 ماهگی )، حفظ وضعیت نیمه خمیده در طی تغذیه، افزایش تعامل شیرخوار و والد.  

از 6 تا 9 ماهگی ( تغذیه ی انتقالی ) 

تغذیه بیش تر در وضعیت ایستاده، خوردن غذاهای پوره و رقیق با قاشق، استفاده از هر دو دست برای نگه داشتن بطری، آغاز خوردن غذای انگشتی، جویدن عمودی جامداتی که به سادگی حل می شوند، ارجحیت والدین برای غذا دادن. 

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
پست الکترونیکی :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد