طرز تهیه سوپ کودک

پنج‌شنبه 20 اسفند 1394
طرز تهیه سوپ در هفته چهارم:

گوشت بدون چربی ( به اندازه یک تخم مرغ ) را با یک قاشق مرباخوری آرد برنج و جوانه های گندم، جو، عدس و ماش و یک هویج متوسط و یک سیب زمینی را با 4 لیوان آب، با حرارت ملایم بپزید و با قاشق له کنید. ( هر ماده جدید را به فاصله 3 روز به سوپ اضافه کنید

توجه: اولویت با گوشت گوسفند و مرغ، ماهی و سپس گوشت گوساله است.

توجه: علاوه بر آب سیب و گلابی می توانید به شیرخوار موز له شده و هلوی پخته شده نیز بدهید.

برچسب‌ها: سوپ، تغذیه هفت ماهگی
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
پست الکترونیکی :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد