آب معدنی؟ آب آشامیدنی؟ آب جوشیده شده؟

پنج‌شنبه 29 مهر 1395
ب معدنی (Water Mineral):
به آبی گفته می شود که از منبع آب مستقیما و بدون هیچ تغییر وتحولی بسته بندی میشود.این آب بسته به شرایط جوی در فصول مختلف ، دارای درصد املاح متفاوت است.به عبارت دیگر در فصول کم بارش دارای املاح بیشتر  ودر فصول بارش دارای املاح کمتر است. از اینرو کنترلی بر املاح موجود دراین آب ها نبوده و به همین دلیل مصرف مستمر این آبها باعث بروز بیماری های کلیوی بوده و مصرف حداکثر هفته ای یک لیوان از این نوع آب  توصیه میشود.

  آب آشامیدنی (Drinking water):
آب آشامیدنی آبی است که پس از استحصال از منبع آّب ، فرآوری شده و املاح ومواد موجود در آن کنترل می شود. املاح و مواد زاید گرفته شده و پس از طی چند مرحله عاری از هرگونه باکتری ومیکروب می گردد. از لحاظ بهداشت و سلامت برای نوشیدن مستمر ، این نوع آب توصیه  می گردد.


برای تهیه شیر یا غذای کودک یا رفع تشنگی او از آب معدنی یا آب جوشیده استفاده نکنید. جوشاندن آب ممکن است باعث از بین رفتن آلودگی میکروبی یا انگلی شود، اما غلظت مواد شیمیایی آن بیشتر می شود و مضرّ است.

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
پست الکترونیکی :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد