کودکان و نوزادان

اطلاعات ضروری راجع به تغذیه، رشد و نمو، بیماری های کودکان و نوزادان، پیشگیری، غربالگری، بهداشت روانی و بی اشتهایی در این وبلاگ ارائه می شوند که توسط دانشیاران،اعضای هیات علمی و متخصصین کودکان و نوزادان و براساس جدیدترین تحقیقات پزشکی گردآوری شده اند.

کودکان و نوزادان

اطلاعات ضروری راجع به تغذیه، رشد و نمو، بیماری های کودکان و نوزادان، پیشگیری، غربالگری، بهداشت روانی و بی اشتهایی در این وبلاگ ارائه می شوند که توسط دانشیاران،اعضای هیات علمی و متخصصین کودکان و نوزادان و براساس جدیدترین تحقیقات پزشکی گردآوری شده اند.

با تشکر از سرکار خانم یا آقای Heli بابت توجه و تذکرشون:

مقدار آهن موجود عدس بسیارکم است و خوردن با شیر برای بچه مضر نیست. مقدار جگر توصیه شده رژیم تغذیه به اندازه ای نیست که برای معده سنگین باشد. درضمن جگر به صورت کباب دیرهضم هست. جگر پخته شده راحت تر هضم میشود. تخم مرغ هم هرچقدر بیشتر پخته شده باشد، راحت تر هضم و جذب می شود.

برای بچه ها بهتر است  از نان های حجیم و فانتزی استفاده نکنیم. نان سنگک بهتریننان برای کودکان است و درصورتی که ریز شود برای بچه کاملاً قابل استفاده می شود. استفاده از غذاهای کوبیده شده و نرم تا اوایل استفاده از غذای کمکی  مجاز است. هرچقدر استفاده از غذاهای نیمه سفت و سفت دیرتر شروع شود، برای بچه یاد گرفتن جویدن و کنترل غذا سخت تر می شود.

استفاده از میکسر نیز توصیه نمی شود. استفاده از میکسر باعث زیاد شدن حباب هوا در غذا و نفخ و دل درد می گردد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد